Liverpool asus juhtima teise poolaja keskel, kui Alex Oxlade-Chamberlain suunas varba otsaga palli karistusalasse spurtinud Salahi jalale ja egiptlane ei eksinud.

Inglismaa valitsevale meistrile tagas viigipunkti Willian, kes saatis viis minutit enne normaalaja lõppu palli karistusala nurgast värava suunas ja see kukkus ootamatult värava tagumisse nurka. Arvatavasti oli see löök mõeldud tsenderdusena.

Viimastel nädalatel Liverpooli algrivistuses mänginud Ragnar Klavan oli põhikoosseisus ka täna. Eestlase kõrval keskkaitses mängis kamerunlane Joel Matip.

Viik jättis Liverpooli 23 punktiga viiendale kohale. Neid edestavad Manchester City (34p), Manchester United (29), Chelsea (26) ja Tottenham (24). Liidemeeskonnal on seejuures mäng vähem peetud - homme kohtub Manchester City võõrsil kõrgliiga uustulnuka Huddersfield Towniga, kes on tänavu koduväljakul alistanud teiste hulgas ka ManUtdi.

Klavan on nüüd Liverpooli esindanud kuues järjestikuses mängus - neli Premier League`is ja kaks Meistrite liigas - ning kordagi pole platsilt kaotajana lahkutud.