Kolmapäeval Meistrite liiga veerandfinaali avamängus koduväljakul Manchester City 3:0 üle mänginud FC Liverpool tegi kohtumiseks Evertoniga koosseisus mitmeid muudatusi. Nii sai näiteks Mo Salah üldse vaba päeva ning Alex Oxlade-Chamberlain ja Roberto Firmino sekkusid vahetusest.

Keskkaitsjatest saatis Liverpooli peatreener Jürgen Klopp taas väljakule põhimehed Virgil van Dijki ja Dejan Lovreni ning nende kõrvale vasakule äärele pani Klopp seekord Klavani. Viimati oli Klavan Premier League'is algkoosseisu kuulunud 1. jaanuaril.

Klavan tegi Everton vastu küllaltki soliidse esituse ning erilisi eksimusi eestlane sisse ei lasknud. Liverpool valdas rohkem palli, kuid ülemäära ohtlikke olukordi ei loodud. Matši lõpus elavnes hoopis Everton ja läks jahtima võitu, kuid lõpuks jäi skoor ikkagi avamata.

Turniiritabelis on Liverpool 67 silmaga kolmandal kohal.

Tabeliliider on Manchester City 84-ga, teine Manchester United 68-ga. Neljas on Tottenham 64-ga, viies Londoni Chelsea 56-ga ja kuues Londoni Arsenal 51-ga. Konkurendid on võrreldes Liverpooliga pidanud kaks mängu vähem.

Enne mängu:

Liverpooli keskkaitses jätkavad Virgil van Dijk ja Dejan Lovren, paremkaitses mängib Nathaniel Clyne. Tähtsaim puuduja on Liverpoolil Mohamed Salah, kes vigastas kolmapäeval Meistrite liigas Manchester Cityga kohtumises kubemelihast. Külalismeeskonna ründekolmiku moodustavad täna Sadio Mane, Danny Ings ja Dominic Solanke.

Algkoosseisud:
Everton:
Pickford, Coleman, Keane, Jagielka, Baines, Schneiderlin, Davies, Rooney, Bolasie, Walcott, Tosun
Varus: Robles, Martina, Gueye, Niasse, Funes Mori, Calvert-Lewin, Baningime.

Liverpool: Karius, Clyne, Van Dijk, Lovren, Klavan, Milner, Wijnaldum, Henderson, Mane, Ings, Solanke.
Varus: Mignolet, Firmino, Moreno, Oxlade-Chamberlain, Masterson, Alexander-Arnold, Jones.

Delfi vahendab mängu tähtsamad sündmused otseblogi vahendusel.

Vooru keskses mängus on täna õhtul vastamisi tabeli kaks esimest - Manchester City ja Manchester United. City võidu korral tagab Pep Guardiola juhendatav meeskond endale juba ka meistritiitli. Pärast tänast jääb hooaja lõpuni kuus vooru.

Tänased mängud:
14.30 Everton - Liverpool
17.00 Bournemouth - Crystal Palace
17.00 Brighton - Huddersfield
17.00 Leicester City - Newcastle
17.00 Stoke City - Tottenham
17.00 Watford - Burnley
17.00 West Bromwich - Swansea
19.30 Manchester City - Manchester Utd