Itaallased asusid kohtumist juhtima 30. minutil, kui Edin Dzeko nii Dejan Lovreni kui Liverpooli särgis debüüdi teinud 39-aastase väravavahi Alex Manningeri täpse löögiga üle mängis.

Liverpoolil õnnestus viigistada avapoolaja lisaminutitel tänu Shevyi Ojole, kes Lovreni pealöögist tulnud palli lähimeetritelt väravasse suunas.

Ragnar Klavan moodustas kolmandat mängu järjest keskkaitseduo koos horvaat Lovreniga. Poolajal, mil seis oli 1:1, vahetas peatreener Jürgen Klopp 11 mehest 10 - sealjuures väravavahi ja kogu kaitseliini - välja.

Roma võiduvärav sündis 63. minutil, kui Simon Mignolet tõrjus Dzeko pealöögi, ent jätkuolukorras reageeris kõige kiiremini Mohamed Salah, kes mänguvahendi Belgia väravavahi seljataha saatis.

Liverpooli tegemisi kajastav Liverpool Echo hindas seekord Klavani esitust kõigest viie punkti vääriliseks (kahes varasemas kohtumises oli ta hindeks saanud 7), lisades: "Seni tema raskeim mäng, sest Roma lülitus kiiresti rünnakutele. Klavan kaotas mitmel puhul oma mängija silmist." Eestlasega sarnase hinde teenis hoolimata väravasöödust ka Lovren.

Liverpool lõpetas tänavuse USA turnee ühe võidu ja kahe kaotusega: Londoni Chelseale kaotati 0:1, AC Milan alistati 2:0 ning Romalt saadi 1:2 kaotus.

Viimase hooajaeelse kontrollkohtumise peab Liverpool laupäeval Wembleyl FC Barcelona vastu.

Põhjalik mängu kokkuvõte ingliskeelsete kommentaaridega: