Liverpooli kõige väärtuslikumaks mängijaks valiti oodatult Sadio Mane, kes liitus klubiga eelmisel suvel FC Southamptonist 30 miljoni naela eest. Ründaja olulisus tuli eriti ilmekalt esile jaanuaris, kui senegallane sõitis Aafrika rahvuste karikaturniirile. Just siis oli Liverpool kõige suuremas kriisis ning langes esikoha konkurentsist.

Teisele kohale asetas Metro brasiillasest ründava poolkaitsja Philippe Coutinho ja kolmandaks vasakkaitsja kohal edukalt mänginud inglase James Milneri.

Esikolmikule järgnesid Adam Lallana, Roberto Firmino, Dejan Lovren, Simon Mignolet, Georginio Wijnaldum, Jordan Henderson, Joel Matip, Emre Can, Nathaniel Clyne ja Lucas Leiva.

Klavanist tahapoole asetati teiste hulgas ka Inglismaa koondise ründaja Daniel Sturridge (16. koht) ja sakslasest väravavaht Loris Karius (15.).

31-aastase Klavani saldoks jäi Inglismaa kõrgliiga debüüthooajal 20 liigamängu, millest 15 korral kuulus ta algkoosseisu. Eestlase arvele kogunes 13 võitu, 5 viiki ja vaid 2 kaotust. Liverpool lõpetas hooaja neljanda kohaga.