Kui nädala keskel hullas Liverpool Meistrite liigas ja kostitas AS Romat viie väravaga, siis sel korral jäid koduväljakul väravad löömata.

Liverpooli ridades tegi keskkaitses terve kohtumise kaasa Ragnar Klavan, kelle kõrval tegutses maailma kõige kallim kaitsja Virgil van Dijk.

Liverpool oli koduväljakul üritavamaks pooleks ning korra käis ka pall ka külaliste väravas, kuid Danny Ings saatis selle sinna napist suluseisust.

Matši lõpus nõudis Liverpool penaltit, kuna vastased mängisid karistusalas käega. Vile aga 86. minutil vaikis. Kuuel kohtuniku poolt antud üleminutil pingutati veel kõvasti, kuid väravani enam ei jõutud.

Liverpool on turniiritabelis 72 silmaga kolmandal kohal. Hooaja lõpuni on jäänud neil veel kaks matši.

Tiitli on juba kindlustanud Manchester City (90 punkti), teine on Manchester United 74 punktiga, neljas Tottenham 68-ga, viies Londoni Chelsea 63-ga ja kuues Londoni Arsenal 57-ga. Kõikidel nimetatud meeskondadel on võrreldes Liverpooliga kaks matši vähem peetud.

Stoke City võitleb samal ajal liigasse püsima jäämise nimel – nüüd ollakse 30 silmaga 18. Viimasel püsima jäämist kindlustaval positsioonil ehk 17. kohal on Swansea City 33 punktiga, kuid neil on võrreldes Stoke'iga kaks mängu vähem peetud.

Meeskondade koosseisud: