Peatreener kavatseb Branislav Ivanovici ja Gary Cahilli, kes olid nädalavahetusel süüdlased Arsenali avaväravas (Chelsea kaotas mängu 0:3), võimalusel juba jaanuaris maha müüa, kirjutab Daily Mail.

Kuna vigastusest on taastumas John Terry ja Kurt Zouma, võivad nii Cahill kui Ivanovic juba lähiajal oma algkoosseisu koha kaotada. Kuna Terry turjal on aga juba 35 aastat, tahab Conte kahe järgmise üleminekuperioodi jooksul meeskonda tugevdada kahe keskkaitsja ja ühe äärekaitsjaga.

Suvel jahtis itaallane oma endise klubi Juventuse kaitsetugitala Leonardo Bonuccit ja Napoli meest Kalidou Koulibalyd. Lõpuks jäi Conte mõlemast mängijast ilma, kuid soetas David Luizi ja Marcos Alonso.

Inglise meedia andmetel on Conte nüüd sihikule võtnud Burnely kaitsja Michael Keane`i ja Middlesbrough mängumehe Ben Gibsoni. Mõlema kaitsja esitusi on Chelsea skaudid käinud juba korduvalt vaatamas.

Chelsea on Premier League`is saadud kahe järjestikuse kaotuse järel langenud kaheksandale kohale ning vahe liidri Manchester Cityga on kasvanud juba kaheksale punktile.