Tegu ei olnud mõnede kuumavereliste noormängijate, vaid kogenud tegijatega: 36-aastane Gareth Barry, 30-aastane Jonny Evans, 35-aastane Boaz Myhill ja 28-aastane Jake Livermore võtsid neljapäeval hotellist takso, et käia Barcelonas kiirtoitu söömas. Pärast kõhutäitmist ei leidnud mehed enam kuskilt taksojuhti ning otsustasid kell pool kuus hommikul söögikohast ise taksoga hotelli tagasi sõita, kirjeldas Kataloonia politsei BBC-le.

Ülikogenud Barry on sealjuures Premier League'i ajaloo kõige enam kohtumisi kirja saanud mängija.

Hotell kutsus asjast teada saades politsei ning õnnetu taksojuht taaskohtus oma sõiduvahendiga kell kaheksa hommikul. Politsei kutsus kriminaalse neliku ülekuulamisele, kuid otsustas neid mitte vahistada.

Lisaks seadusesilmale on mängijad nüüd pahuksis ka klubiga. Peatreeneri Alan Pardew' sõnul rikkusid pidid mehed kõigele lisaks ka keskööks hotellis olema ning eksisid seetõttu veel mitmete reeglite vastu.

West Bromi järgmine kohtumine leiab aset juba täna õhtupoolikul, kui FA karikamängus minnakse vastamisi Southamptoniga. Premier League'is ollakse viimasest 25 mängust võitnud vaid ühe ning kogenud meeste tembud teevad tiimi püsimajäämislootused veelgi väiksemaks.