Väidetavalt loobus Horvaatia koondise tähtmängija seetõttu ka suvisest EM-finaalturniirist. Varem oli Horvaatia meedia kirjutanud, et Lovren jäi EMist eemale tüli tõttu rahvuskoondise peatreeneri Ante Caciciga.

Sõprade sõnul tunneb Lovren naise teo tõttu sügavat valu, kuid ta on valmis pingutama, et päästa abielu oma kahe lapse emaga. Jalgpalluri peres kasvab 3-aastane Elena ja ühene Josip.

Anita, kes on Lovreniga koos olnud 11 aastat, sai Torbiciga kokku mullu detsembris, kui ta külastas oma kodulinna Zagrebit. Hiljem kohtuti uuesti Liverpooli ühes hotellis, vahepeal vahetati aga omavahel sadu telefonisõnumeid.

Tänavu märtsis, kui Anita külastas taas oma kodumaad, oli ta juristiga nõu pidanud ka võimaliku lahutuse osas, kuid naases hiljem ikkagi pere juurde.

Daily Mail kirjutab, et kui Lovren saab Liverpoolis 65 000 naelsterlingi (76 000 euro) suurust kuupalka, siis metsatöölisena leiba teeniva Torbici kuupalk olevat kõigest 200 naela (235 eurot).

Viimastes Liverpooli edukates mängudes on Klavani keskkaitsepartneriks olnud just 27-aastane Lovren. Eestlane on Liverpooliga liitumise järel antud intervjuudes nimetanud Lovrenit väga meeldivaks inimeseks, kes on aidanud tal uues klubis hästi kohaneda.

Liverpooli peatreener Jürgen Klopp on Lovreni ja tema naise kohta avaldatud artiklitest nii nördinud, et sakslane teatas viimasel pressikonverentsil, et tema enam The Suni ajakirjanike küsimustele ei vasta.