Kui esimene saade on erandkorras lindistatud esmaspäeval ning ilmub teisipäeval, siis edasipidi on "Futboliit" Delfis ja kõigis populaarsetes podcastirakendustes eetris neljapäeviti - järgmine saade on seega kavas 20. septembril.

“Futboliit" räägib jalgpallist kodu- ja välismaal. Paeludes nädalast-nädalasse sadu miljoneid inimesi ümber maailma, pakub jalgpall kõneainet aastaringselt ning maailma tippliigad, koondisemängud ja kodune vutt toovad regulaarselt kaasa sündmuseid, kuulujutte ja skandaale, mis väärivad lähemat analüüsimist. Rasmus Raidla ja Raul Ojassaar on valmis seda kõike tegema, kaasates stuudiosse ka asjakohaseid külalisi, et nii Eesti kui maailma jalgpallis ei jääks avamata ükski mädapaise.

Pisut alla tunni aja pikkuses avasaates arutavad saatejuhid kahekesi peamiselt Eesti koondise aktuaalsete tegemiste üle. Mida võtta kaasa 0:1 kaotusest Kreekale ning mida on oodata (või ei ole oodata) tänaõhtusest matšist Soomega? Rasmus Raidla pakub välja ka ühe põneva variandi, keda pole teatud põhjustel seni koondisetegemistesse kaasatud, aga kes võiks ehk mõnes kohtumises oma võimaluse tipuründes saada.

Samuti pillutakse kriitikanooli A. Le Coq Arena uute tabloode pihta ning antakse hea sponsori Optibeti abil panustamissoovitusi.

1x
00:00

Lisaks kõigele valitakse ka nädala jalgpalligeenius, jalgpallijobu ja tsitaat.

Head kuulamist!