33-aastane Ronaldo ütles pärast Meistrite liiga finaali 3:1 võitu Liverpooli üle ootamatult, et ta on klubist lahkumas.

"Oli tõeliselt ilus Reali eest mängida. Räägin rohkem mõne päeva pärast," sõnas portugallane, keeldudes edasistest kommentaaridest.

Kui Zidane`ilt sellele avaldusele kommentaari küsiti, vastas ta: "Cristiano Ronaldo peab jääma Madridi Reali. Cristiano Ronaldo jääb Reali, kuid eks me vaatame, mis saab. Ta on Reali mängija ja ma ei suuda seda sõnadesse panna, mida kõike ta on oma karjääri jooksul Reali heaks teinud."

Klubist lahkumisele viitas eilse finaali järel ka Gareth Bale, kes lõi Liverpoolile kaks väravat. Zidane`i sõnul on mõistetav, et waleslane mõtleb vähese mänguaja tõttu klubivahetusele.

"Tema (Bale) olukord on keerulisem. Igal mängijal on omad huvid ja tulevik, millele tuleb mõelda. Täna otsustas ta väljakul mängu saatuse ja see on mõistetav, et ta soovib rohkem mänguaega," lausus Zidane.

Ronaldo võimaliku lahkumise kohta küsiti kommentaari ka Reali president Florentino Perezilt, kes teatas diplomaatiliselt: "Kõigil on õigus sõna võtta ja mina ei hakka siin isiklikel teemadel arutlema. Olen üliõnnelik, et Cristiano võitis viienda Meistrite liiga karika. Ka mina võitsin viienda. Täna on päev, kus tuleb seda tähistada. Cristiano on õnnelik ja on ka edaspidi õnnelik."