A-alagrupis sai üliolulise võidu Müncheni Bayern, kes alistas Horvaatia ründaja Ivica Olici 62. minuti väravast Maccabi Haifa 1:0. Sakslased oleksid vaatamata võidule juba täna konkurentsist välja langenud, kui Torino Juventus oleks samal ajal Bordeaux alistanud. Prantslased said aga koduväljakul 2:0 võidu ja muutsid tabeliseisu väga põnevaks.

Teise edasipääseja selgitavad viimases voorus Juventuse ja Bayerni mäng Itaalias. Hetkel on Bordeaux`l 13 punkti, Juventusel 8 ja Bayernil 7 silma.

C-grupis astus pika sammu play-offi pääsu suunas Madridi Real, kes võitis Gonzalo Higuaini väravast Žürichi 1:0. Teises sama grupi mängus tegid AC Milan ja Marseille Olympique 1:1 viigi.

Enne viimast vooru, kus Real mängib võõrsil Marseille`ga ja Milan Šveitsis Žürichiga, on Realil 10, Milanil 8 ja Marseillel 7 punkti.

B-alagrupis kaotas juba varem edasipääsu kindlustanud Manchester United koduväljakul üllatuslikult türklaste Besiktasele 0:1. Sellega lõppes inglaste Meistrite Liiga 23-mänguline kaotusteta seeria koduväljakul.

ManU-l on tabelis 10 punkti, täna Wolfsburgi 2:1 võitnud Moskva CSKA-l koos Saksamaa meistriga 7 silma. Viimases voorus kohtub ManU Saksamaal Wolfsburgiga ja CSKA Türgis Besiktasega.

D-grupis lõppes kahe juba varem edasipääsu kindlustanud meeskonna, FC Porto ja Londoni Chelsea, mäng inglaste 1:0 võiduga. Chelsea tagas selle võiduga ühtlasi alagrupivõidu.

Meistrite Liiga, 25.11:
A-alagrupp:

Bordeaux - Juventus 2:0
Bayern - Maccabi Haifa 1:0

B-alagrupp:
Moskva CSKA - Wolfsburg 2:1
Manchester Utd - Besiktas 0:1

C-alagrupp:
Real Madrid - Žürich 1:0
AC Milan - Marseille 1:1

D-alagrupp: 
FC Porto - Chelsea 0:1
APOEL - Atletico Madrid 1:1