Lepingu kohaselt on Viasat Sport Balticul, Viaplayl ja TV6-l õigus näidata kõiki UEFA Meistrite liiga matše alates kvalifikatsioonimängudest kuni alagrupiturniiri, play-offide ja finaalini. UEFA Euroopa liiga mõõduvõtte kantakse üle alates alagrupiturniirist.

Spordikanali Viasat Sport Baltic sisujuhi Kalev Kruusi sõnul on UEFA Meistrite liiga kõige ilusam klubijalgpalli turniir maailmas, mille vaatajanumbrid on Eestis olnud läbi aastate kõrged. “See on ka põhjus, miks otsustasime UEFA otseülekannetega jätkata,” selgitas Kruus. “Kui täna on Eesti spordisõprade ootused seotud eelkõige Ragnar Klavani väljavaadetega pääseda oma koduklubi Liverpooli ridades ka UEFA mängudes platsile, siis juba augustis koonduvad kogu Euroopa vutipubliku pilgud Tallinna, kus peetakse UEFA superkarikafinaal Meistrite liiga ja Euroopa liiga valitsevate meistrite vahel. Tänu Viaplay võimalustele saavad Eesti televaatajad kaasa elada kõigile Meistrite liiga matšidele.”

UEFA turundusdirektori Guy-Laurent Epsteini kinnitusel on jalgpalliorganisatsioon rahul pikaajalise koostööga All Media Balticsiga. “See tagab, et ka Eesti, Läti ja Leedu spordifännid näevad Euroopa jalgpalliklubide mõõduvõtte,” rääkis ta.

UEFA Meistrite liiga ja Euroliiga on kõige olulisemad klubijalgpallisarjad Euroopas. Meistrite liiga eelkäijaks on 1955. aastal alustanud Euroopa karikas, Euroopa liigat mängiti esmakordselt aastal 1971.

Lisaks UEFA Meistrite liigale ja Euroopa liigale on All Media Balticsil Inglismaa kõrgliiga Premier League, FA Cupi, DFB Pokali ning UEFA uue Rahvuste liiga jalgpalliülekannete edastamisõigused. Muudest spordisarjadest näidatakse profipoksiturniiri WBSS, FIBA Eurobasketi meeste ja naiste mänge, 2019. aasta korvpalli MM-i kvalifikatsioonimänge, korvpalli Turkish Airlines Euroliigat, jäähoki profiliigat KHL, autoralli MM-i (WRC), Moto GP-d, speedway MM-i, ragbi Kuue Rahvuse Karikat, Euroopa käsipalli meistrivõistlusi ja teisi spordi tippsündmusi.