Rostov lõi kordusmängus kõik neli väravat ajavahemikul 34. ja 66. minut, mil täpsed olid Serdar Azmoun, Aleksandr Jerohhin, Christian Noboa ja Dmitri Poloz.

Külaliste auvärav sündis 84. minutil Davy Klaasseni penaltist, minut varem oli Fjodor Kudrjašov saanud karistusalas tehtud vea tõttu punase kaardi.

Rostovi edu sai alguse veidi vähem kui kaks aastat tagasi, kui klubi juhendamise võttis üle Kurban Berdõjev. Mees, kes varasemalt Kaasani Rubiini kahel korral järjest Venemaa meistriks viinud, komplekteeris rahalistele raskustele vaatamata meeskonna, mis teenis mullu kohalikul tšempionaadil üllatuslikult teise koha. Mõned nädalad tagasi loobus Berdõjev ametist, sest klubi ei suutnud ühtegi tema meeskonnaga seonduvat soovi uue hooaja eel täita, kuid Meistrite liiga põhiturniirile pääsemise eesmärgil jäi ta võistkonna juurde nõustaja rollis.

Meistrite liiga alagrupiturniirile ehk Euroopa 32 parema meeskonna sekka tagasid täna koha ka Kopenhaagen, Mönchengladbachi Borussia ja Manchester City. Salzburgi ja Zagrebi Dinamo mäng läks üldskoorilt 2:2 lisaajale.

Meistrite liiga alagrupid loositakse juba homme Monacos.