Jose Mourinho oli oma Punased Kuradid Hispaaniasse toonud selgelt kaitsvama taktikaga ega avaldanud Sevilla väravale kaugeltki nii suurt survet kui võõrustajad neile. Selle tõestuseks on statistika, mis räägib, et Sevilla sooritas tervelt 25 pealelööki Manchester Unitedi kuue vastu. Karistuslöökides jäi Sevilla peale 23:14, nurgalöökides 12:4, palli valdamises 54 % - 46 %.

United pääses kaotusest suuresti tänu väravavaht David de Geale, kes tegi tervelt kaheksa tõrjet. Viimati pidi mõni Manchester Unitedi puurilukk meeskonda Meistrite liigas nii palju "tassima" 2011. aasta mais Barcelona vastu, kui kaheksa tõrjega hiilgas Edwin van der Sar.

United pole kunagi Hispaanias Meistrite liigat mängides kuigi resultatiivne olnud. Tervelt viiel korral seitsmest on nad sellelt maalt tagasi läinud 0:0 viigiga.

Vaata tipphetki!

Šahtari ajutises kodus Harkivis avas mänguskoori 41. minutil AS Roma, kui võrku sahistas Meistrite liiga debüüdi teinud türklane Cengiz Ünder. Šahtari viigivärava sepistas 52. minutil argentiinlane Facundo Ferreyra ja 71. minutil lõi otse karistuslöögist võiduvärava brasiillane Fred.

Donetsk ja Roma on alates 2006. aastast omavahel kohtunud viies mängus ning neist neli on lõppenud Ukraina klubi võiduga.

Vaata tipphetki!