Esimese mängu võõrsil 2:1 võitnud Liverpooli jaoks kujunes kordusmäng kodusel Anfieldi staadionil tõeliseks väravapeoks - juba esimese 20 minutiga kasutati vastaste kaitseliini uimasus ära ning mindi koguni 3:0 juhtima, otsustades sellega sisuliselt kogu vastasseisu saatuse.

Kuigi Hoffenheim suutis nii esimesel kui teisel kolmveerandtunnil ühe tabamuse tagasi lüüa, oli Liverpooli võit kindel - lõpuvile kõlades säras tablool 4:2, kahe mängu kokkuvõttes seega 6:3. Kindlalt edasi!

Platsile pääses ka Eesti koondise kapten Ragnar Klavan, kes sekkus vahetusest 88. minutil ning aitas lõpus kolmanda keskkaitsjana seisu kindlustada.

Kaks väravat lõi Liverpooli eest keskpoolkaitsja Emre Can, jala said valgeks ka Mohamed Salah ja Roberto Firmino. Hoffenheimi auväravad kanti Mark Uthi ja Sandro Wagneri arvele.

Meistrite liiga alagruppide koosseisud loositakse UEFA peakorteris juba täna õhtul. Esimene mänguvoor toimub 12. ja 13. septembril.

Mängu eel:

Ülitähtsa matši eel on köie jämedam ots Liverpooli käes - eelmisel nädalal võõrsil saadud 2:1 võit annab neile kõik võimalused, et kodus kasvõi viigiga end edasi murda. Peatreener Jürgen Klopp andis laupäevases liigamängus Crystal Palace'i vastu puhkust mitmele põhimängijale ning usutavasti peaks kodumeeskond tänaseks kohtumiseks olema ideaalselt valmis.

Enne avamängu räägiti palju sellest, et sakslased tõotavad olla väga ohtlikud standardolukordades - elemendis, millega Liverpool nii sel kui eelmisel hooajal on korduvalt hädas olnud. Avamängus Hoffenheim seda eelist ära ei kasutanud, kuid täna õhtul peavad Kloppi hoolealused igaks nurga- ja karistuslöögiks väga valmis olema.

Kohtumine Anfieldi staadionil algab kell 21.45. Delfi Sport kajastab mängu sündmusi otseblogi vahendusel.