"See oli meie jaoks pettumust valmistav tulemus, kuna mõlemal meeskonnal oli vähe võimalusi - Real lõi väravad ära, meie mitte. Kui sa annad Madridile ruumi, on nad väga ohtlikud. Bale'ile, Ronaldole ja Benzemale ei tohi ruumi jätta. Aga jalgpallis on kõik võimalik, mistõttu peame me uskuma, et suudame Madridis midagi korda saata," lausus Di Matteo mängujärgsel pressikonverentsil.

"Peame lööma kaks väravat, kui tahame edasi pääseda. Nagu ma juba ütlesin, siis sellises mängus ei teki palju võimalusi. Vahel pannakse kvaliteedivahe maksma. Meie lõime latti, nemad ristnurka - selles ongi vahe."

Madridi Reali peatreeneri Carlo Ancelotti sõnul tõi tiitlikaitsjale võidu kannatlikkus. "Mäng ei olnud eriti intensiivne, see oli rohkem kannatlikkuse mäng. Me ootasime oma võimalused ära ning kontrollisime asju küllaltki hästi. Vaid korra oli meie värava all ohtlik, kuid üldiselt tegime hea esituse," ütles itaallane.

Reali väravate eest hoolitsesid 26. minutil Cristiano Ronaldo ja 79. minutil Marcelo. "On selge, et Ronaldo elab väravate nimel. Meie jaoks pole kunagi probleem, kui ta paaris mängus sihile ei jõua. Aga kui ta seda teeb, on see muidugi hea. Täna polnud see lihtsalt üks värav paljude seas, vaid tähtis värav, avavärav. Usun, et oleme tagasi õigel teel," lisas Ancelotti.

Reali ja Schalke korduskohtumine peetakse Madridis 10. märtsil.