"See oli taktikaline katastroof. See oli minu viga, mitte mängijate. Bayernile kaotamine on alati tõenäoline, sest nad võidavad peaaegu kõik oma mängud, kuid sellisel moel kaotamine teeb haiget. Kogu vastutus lasub minul, sest mul oli vale suhtumine ja strateegia," rääkis Garcia.

"Ainus hea asi on, et Moskvas mängiti viiki, seega me oleme ikka veel teisel kohal. Kõik on veel võimalik," viitas ta Moskva CSKA ja Manchester City 2:2 viigile.

Arjen Robben avas mänguskoori juba 9. minutil ning poolaja lõpuks juhtis Bayern 5:0. Roma ainsa värava lõi 66. minutil Gervinho, pärast mida sepistarid Franck Ribery ja Xerdan Shaqiri 78. ja 80. minutil külalistele veel kaks kolli.

"Kaitsesime väga halvasti. Nad skoorisid juba kaheksandal minutil ning see tegi nende jaoks elu palju lihtsamaks. Teisel poolajal olid meil mõned võimalused, kuid nad tõestasid, et neil pole mitte ainult maailma parim meeskond, vaid ka parim väravavaht," jätkas Garcia.

"Me olime täna pealtvaatajad, kuid see peab muutuma, sest kahe nädala pärast lähme me Münchenisse. Mu mängijad ei vääri sellist lüüasaamist ning me peame püüdma nende tasemele tõusta, samm-sammult."