Meistrite liiga veerandfinaalidesse jõudsid tänavu nelja erineva riigi klubid: kolm Hispaaniast (Madridi Real, FC Barcelona, Sevilla), kaks Inglismaalt (Manchester City, Liverpool), kaks Itaaliast (Juventus, AS Roma) ja üks Saksamaalt (Müncheni Bayern).

Veerandfinaalide loosis enam piiravaid reegleid ei olnud - kokku võidakse loosida nii ühe riigi meeskonnad kui ka samas alagrupis pallinud tiimid. Seega võis Liverpool vastaseks saada ükskõik millise seitsmest ülejäänud meeskonnast.

Loos tõi Liverpoolile vastase Inglismaalt - selleks on Manchester City. Esimese kohtumise peab kodus Liverpool.

Teistest paaridest on kõige märkimisväärsem eelmise aasta finaali kordusetendus: sedapuhku lähevad juba kaheksa parema seas vastakuti Juventus ja Madridi Real.

Kõik Meistrite liiga veerandfinaalpaarid:

FC Barcelona - AS Roma
Sevilla - Müncheni Bayern
Juventus - Madridi Real
Liverpool - Manchester City

Euroopa liigas on kaheksa sekka jõudnud klubid kõik eri riikidest: praeguse seisuga peetakse põhisoosikuteks Madridi Atleticot (Hispaania) ja Arsenali (Inglismaa), seejärel tulevad väikese vahega RB Leipzig (Saksamaa), Rooma Lazio (Itaalia) ja Marseille (Prantsusmaa). Vähem usutakse Lissaboni Sportingu (Portugal), RB Salzburgi (Austria) ja Moskva CSKA (Venemaa) võimalusi.

Omapärasel kombel oli võimalik kahe Red Bulli meeskonna duell - see toimunuks juhul, kui loos viiks vastamisi RB Leipzigi ja RB Salzburgi. Mõlema tiimi suursponsoriks on just Red Bull.

Euroopa liiga veerandfinaalpaarid:

RB Leipzig - Marseille
Arsenal - Moskva CSKA
Madridi Atletico - Lissaboni Sporting
Lazio - RB Salzburg