Intsident leidis aset 30. mai õhtul Pariisi ööklubi ees, kui 23-aastane Aurier süüdistuse kohaselt politseinikule küünarnukiga kõripiirkonda lõi. Politseinik oli Aurieri joobekontrolliks kinni pidanud, kui nägi, et Aurier hakkab autosse istuma.

Aurier, kes peab ühtlasi tasuma 600 000-eurose trahvi, eitab talle osaks pandud süüd ja ütleb, et hoopis tema langes politseivägivalla ohvriks. Mängija on juba tänase kohtuotsuse edasi kaevanud, vahendab Fox Sports.

Kohtuotsusest hoolimata saab Aurier PSG eest segamatult edasi mängida ning teda on platsile oodata juba kolmapäevases Meistrite liiga mängus võõrsil Bulgaaria klubi Ludogoretsi vastu.

"Kuna ta kaebas otsuse edasi ja kohtuasi on veel pooleli, peab PSG mängijat süütuks. Aurier võib mängimist jätkata ning teha edasi oma tööd Prantsusmaal ja väljaspool," seisis PSG kodulehel ilmunud avalduses.

Veebruaris määras PSG Aurierile kuuenädalase mängukeelu, kuna sotsiaalmeedias levis video, millel Aurier kasutab oma toomase peatreeneri Laurent Blanci kritiseerimisel homofoobset kõnepruuki. Eelmisel hooajal jättis Euroopa jalgpalliliit UEFA Aurieri kolmest mängust kõrvale, kui kaitsja oli taaskord sotsiaalmeedias ilmunud videol kritiseerinud kohtunik Björn Kuipersit.

Ühtlasi on Aurier tabatud neljal korral juhilubadeta autoroolist, viimati 23. mail ehk nädal enne väidetavat kallaletungi politseiametnikule.
Serge Aurier saabumas Pariisi kohtumajja.