Bartral opereeriti käes purunenud luid. Mängijale lähedased allikad kinnitasid meediale, et hispaanlane paraneb operatsioonist hästi.

Teise Dortmundi hispaanlasest jalgpalluri Mikel Merino isa rääkis Hispaania ajalehele Carrusel Deportivo, et mängijad tundsid bussi pihta lendavat kolme objekti.

"Mu poeg oli bussis. Ta ei kartnud. Objektid purustasid klaasi. Kõige hullemini sai viga Bartra, kes vigastas kätt," rääkis ta.

Plahvatused toimusid Borussia hotelli lähedal umbes kell 19.15 õhtul, kui meeskond sõitis Meistrite liiga mängule Monacoga.

"Buss pööras peatänavale, kui kõlas suur plahvatus," rääkis šveitslasest väravavaht Roman Bürki ajalehele Blick. "Ma olin tagumises reas Bartra kõrval, kes sai pihta purunenud akna kildudega. Pärast plahvatust viskasime kõik põrandale pikali. Me ei teadnud, mis veel võib juhtuda. Politsei oli kiirelt sündmuspaigal ja võttis olukorra kontrolli alla. Olime kõik šokis."

Monaco väravavaht Danijel Subasic ütles Horvaatia ajalehele 24sata veidi pärast plahvatusi: "Oleme praegu staadionil turvalises kohas, aga tunneme end kohutavalt."

Dortmundi - Monaco veerandfinaali avamäng lükati edasi tänasele ning algab Eesti aja järgi kell 19.45.