"Peame nüüd minema koju haavu ravima. Hetkel on veel liiga vara öelda, mis meil täpselt valesti läks," sõnas pettunud Simeone finaali järel.

Küsimusele, kas ta kavatseb Atleticos jätkata, vastas 46-aastane argentiinlane: "Minu plaan on mõelda. See on hetkel kõik."

Atletico kaotas eilse finaali 1:1 viigiga lõppenud normaal- ja lisaaja järel penaltiseerias 3:5. Kaks hooaega tagasi kaotati finaalis Realile lisaajal 1:4.

"Kaotada kaks finaali on läbikukkumine," tunnistas Simeone. "Alustasime kohtumist kehvasti, aga umbes 25 minuti järel muutus pilt paremaks. Meil oli võimalus teise poolaja alguses viigistamiseks (eksiti penaltil - toim.), kuid me ei teinud seda. Siis avanes Realil võimalus minna 2:0 juhtima, aga peaaegu koheselt lõime hoopis meie viigivärava. Seejärel muutus mäng taktikaliseks, mõlema meeskonna mängijad olid juba väga väsinud."

"Ju ei olnud see võit meile määratud. Jalgpallis pole sellist asja nagu õiglus. Kes võidab, see väärib ka võitu. Olen oma mängijate üle siiski väga uhke. Jääda 0:1 kaotusseisu, eksida siis penaltil, kuid tulla ikkagi tagasi ja viigistada! Aarmastan oma mängijaid väga! Nad annavad endast alati parima,” kiitis Simeone.