Võõral väljakul hollandlastele 1:2 alla jäänud Louis van Gaali hoolealused teadsid, et tänane võit tagaks neile pileti 16 parema seas. Legendaarse ründaja George Besti 10. surma-aastapäeval Old Trafford aga väravaid ei näinud ja üpriski ideetu ja näotu ründetegevusega pidi United leppima 0:0 viigiga.

See tulemus jätab küll enne viimast vooru kõik Unitedi meeste endi kätesse, aga ikkagi ei ole nende olukord üleliia lihtne - et pääs kaheksandikfinaali tagada, peavad nad võõral väljakul kindlasti alistama Wolfsburgi. Vastasel juhul tuleb ManU-l juba loota, et PSV koduplatsil edasipääsulootused minetanud CSKA vastu libastuks.

Teistest tänastest mängudest väärib veel mainimist fakt, et Juventus alistas koduplatsil 1:0 Manchester City ja tagas seeläbi pääsu järgmisesse ringi. Emotsionaalne oli õhtu ka Malmös, kus Zlatan Ibrahimovic oma sünnilinna naasis ning enda esimese klubi võrku ka ühe palli saatis. Lõpuks olid PSG võidunumbrid 5:0, misläbi kindlustati endale ka pilet kaheksandikfinaalis.

Teises sama alagrupi kohtumises tekitas endale pisut närvikõdi Real Madrid, kes 77. minutil veel Donetski Šahtari vastu 4:0 ees oli, kuid siis tosina minutiga enda võrku kolm palli laskis. Lõpuvile kõlades said Rafael Beniteze hoolealused siiski 3 võidupunkti üle rõõmu tunda.

Edasipääsejad said täna selgeks ka C-alagrupis, kus Benfica alustuseks kauges Kasahstanis Astanaga 2:2 viigi tegi. Kuna aga Madridi Atletico hiljem Antoine Griezmanni kahe värava toel Galatasaray alistas, siis võivad täna play-offi jõudmise üle rõõmustada just Atletico ja Benfica.

Tänased mängud:

A-grupp
Malmö - Paris Saint-Germain 0:5
Donetski Šahtar - Madridi Real 3:4
Tabeliseis: Real 13, PSG 10, Šahtar 3, Malmö 3

B-grupp
Moskva CSKA - Wolfsburg 0:2
Manchester United - PSV Eindhoven 0:0
Tabeliseis: Wolfsburg 9, United 8, PSV 7, CSKA 4

C-grupp
Astana - Lissaboni Benfica 2:2
Madridi Atletico - Galatasaray 2:0
Tabeliseis: Atletico 10, Benfica 10, Galatasaray 4, Astana 3

D-grupp
Juventus - Manchester City 1:0
Mönchengladbach - Sevilla 4:2
Tabeliseis: Juventus 11, City 9, Mönchengladbach 5, Sevilla 3