Mänguskoori avas Münchenis Xabi Alonso, kes saatis 31. minutil palli väravasse karistuslöögist. Juba kolm minutit hiljem oli Bayernil suurepärane võimalus eduseisu suurendamiseks, kui Gimenez tõmbas karistusalas maha Javi Martinezi ja sakslased teenisid penalti. Thomas Müller ei suutnud aga penaltit realiseerida - Jan Oblak tõrjus!

Vaheajale mindi Bayerni 1:0 eduseisus, kui kohe teise poolaja alguses Atletico viigistas. Fernando Torrese hiilgava söödu järel pääses Antoine Griezmann Bayerni puurivahiga üks-ühe vastu ja mängis Manuel Neueri üle. Seis 1:1 tähendas, et Bayern vajas sel hetkel edasipääsuks juba kahte väravat.

Ühe värava lõi Robert Lewandowski 74. minutil tagasi, ent see oli ka kõik. Bayerni edasine surve enam vilja ei kandnud. Lõpuminutitel tekkis parim võimalus mänguseisu kasvatamiseks hoopis Atleticol, kui Fernando Torres teenis 84. minutil penalti. Sarnaselt Müllerile ei suutnud aga ka Torres 11 meetri karistuslööki realiseerida (Neuer tõrjus).

Nädal tagasi peetud avakohtumise Hispaanias oli võitnud Atletico 1:0, kui ilusa soolovärava lõi 11. minutil Saul Niguez. Kahe mängu kokkuvõttes seega finaali Atletico. Tänase mängu väravaid näeb alltoodud live-blogist.

Kolmapäeva õhtul kohtuvad teises poolfinaalis Madridi Real ja Manchester City. Avamäng Inglismaal lõppes 0:0 viigiga.

Müncheni Bayern - Madridi Atletico 2:1 (kokkuvõttes 2:2, Atletico finaali)
Xabi Alonso 31., Lewandowski 74. - Griezmann 54.
Realiseerimata penaltid: 34. Müller - 84. Torres