Esmakordselt pärast 2003. aastat Euroopa tugevaimas vutisarjas nii kaugele jõudnud Itaalia klubi asus mängu juhtima 8. minutil, kui Alvaro Morata lähidistantsilt palli väravasse suunas. Muide, veel mullu mängis hispaanlane Reali särgis.

Reali viigivärav sündis 27. minutil, kui Cristiano Ronaldo palli peaga värava alt võrku lõi. Selle väravaga kerkis portugallane ka Meistrite liiga kõigi aegade suurimaks väravakütiks (76), kuigi juba homme on Lionel Messil (75) võimalus seis viigistada või isegi juhtima asuda.

Juventuse kangelaseks osutus Carlos Tevez, kelle Daniel Carvajal 57. minutil karistusalas maha tõmbas. Argentiinlane realiseeris penalti kindlalt ja tõi kodumeeskonnale avamängust väärt võidu.

Kokku on meeskondadel olnud õnn teineteisega kohtuda 17 mängus, millest nii Real kui Juventus on võitnud 8, üks mäng on jäänud viiki. Viimased omavahelised kohtumised jäävad aastasse 2013, kui alagrupiturniiril mängiti Torinos 2:2 viiki ja Madridis võitis Real 2:1.

Korduskohtumine, milles selgub paari FC Barcelona - Müncheni Bayern vastane, peetakse järgmisel kolmapäeval Santiago Bernabeul.