Chelsea läks 9. minutil juhtima Fernando Torrese tabamusest. 65. minutil lõi viiginumbrid tabloole nurgalöögile jala vahele saanud Aurelien Chedjou.

"See on Türgi, Istanbul, Galatasaray," alustas Mourinho pressikonverentsi. "Türgi jalgpall on väga emotsionaalne ning me mängime suure klubi vastu, kellel on suured mängijad. See ei ole lihtne. Esimene poolaeg kuulus meile, meil olid võimalused mängu tappa, kuid kui me kiirrünnakusse läksime, jäi viimasest osast puudu. Meil oli võimalus lüüa teine värav, mis oleks kogu mängu täielikult muutnud."

"Teisel poolajal nad panid meile surve peale. Neil on võimekad ründajad ning kaitsjadki ründavad palju. Olime veel mugavas seisus, kuid lasime endale nurgalöögist värava lüüa. See ei tee mind või mängijaid õnnelikuks, kuid me ei saa kurta," jätkas portugallane.

"See on väga raske koht, kus mängida. Tulemus ei ole suurepärane, kuid kui me Stamford Bridge'il anname endast selle 10 % juurde, mille see staadion andis Galatasarayle, siis pean ma rahul olema. 1:1 on parem kui 0:0, seega me ei saa öelda, et see oli halb tulemus. Nad on hea ja kogenud meeskond ning meil saab Stamford Bridge'il kindlasti raske olema."

Galatasaray loots Roberto Mancini tänas kodupublikut. "Meie fännid olid fantastilised. Võidame matše tänu nende energiale. Neid on lihtsalt raske kirjeldada," ütles ta.

"Ootan Inglismaal rasket mängu, kuid mu mängijad näitasid, milleks me võimelised oleme, eriti teisel poolajal. Premier League on üks maailma parimaid liigasid ning Chelsea üks maailma parimaid meeskondi, kuid nüüd on meil rohkem võimalusi kui enne avamängu. Meie šansid edasi pääseda on nüüd 40 % ringis."