Seekord oli Sloveenia vilemees Damir Skomina süüdi selles, et ta esimesel poolajal Cesc Fabregasele penaltit ei andnud, kui viimane Sergei Rõbalka surve all kukkus.

"Kohtunik oli nõrk ja naiivne, see oli suur penalti," ütles Mourinho. "Ma ei mõista endiselt, mida väravatagune kohtunik teeb. Ta ju ei tee õigeid otsuseid. Kui seis on 0:0 ning sellist penaltit ei anta, siis on see mängus murdelise tähtsusega moment."

"Arvan tegelikult, et kohtunik oli hea, kuid ta tegi ühe vea," lisas portugallane, kes kohtunike kritiseerimise eest sai hiljuti Inglise jalgpalliliidult 50 000-naelase rahatrahvi ja tingimisi ühemängulise staadionikeelu. Meistrite liigat haldab aga UEFA, kes otsustab nüüd järgmise 48 tunni jooksul Mourino edasise saatuse üle.

Sõnapaari "nõrk ja naiivne" ei kasutanud Mourinho mitte juhuslikult, vaid samade sõnadega kirjeldas Arsene Wenger hooaja alguses kohtunik Mike Deani tegutsemist Arsenali ja Chelsea mängus. Mourinho tõi hiljutist trahvi kommenteerides näiteks, et Wenger sai selle eest karistada vaid 10 000 naelaga.

Kolmest mängust neli punkti teeninud Chelsea asub G-alagrupis Porto (7) ja Kiievi (5) järel kolmandal kohal.