Kübaratriki tegi kohtumises Danny Welbeck, kes lahkus kuu aega tagasi Manchester Unitedist põhjendusega, et ta ei suuda piisavalt väravaid lüüa. Sama alagrupi teises kohtumises alistas Dortmundi Borussia võõrsil Anderlechti 3:0.

Tiitlikaitsja Madridi Real alistas Sofias raskustega Ludogoretsi meeskonna. Kiirelt jäädi kaotusseisu, kuid Cristiano Ronaldo täpne penalti ja Karim Benzema tabamus 77. minutil kindlustasid ikkagi 2:1 võidu ja kolm punkti. Esimesel penaltil Ronaldo muide eksis. Teise penalti realiseerimisega jõudis portugaallane aga võimsa tähiseni. Ta on nüüd löönud värava 9. järjestikuses võõrsil toimunud Meistrite liiga mängus. Seda pole varasemalt suutnud mitte keegi. Sama alagrupi teises kohtumises suutis Basel koduväljakul alistada Liverpooli 1:0.

Eelinfo:

Mullune finalist Atletico alustas turniiri üllatuskaotusega Olympiacosele ning vajab hädasti punkte, et alagrupis edasipääsu eest võidelda. Juventus oli avakohtumises 2:0 üle rootslaste Malmöst.

Sarnaselt hispaanlastele alustas turniiri kaotusega ka Londoni Arsenal, jäädes 0:2 alla Dortmundi Borussiale. Galatasaray teenis avavoorus Anderlechti vastu viigipunkti.

Suurklubid Madridi Real, Dortmundi Borussia ning Liverpool asuvad täna jahtima kohustuslikke võite. Real kohtub Sofias Ludegoretsiga, Liverpool võõrsil Baseliga ning Dortmund Belgias Anderlechtiga.

Tänased mängud:
Zenit - Monaco (0:0)
Malmö - Olympiacos (2:0)
Atletico - Juventus (1:0)
Basel - Liverpool (1:0)
Leverkusen - Benfica (3:1)
Anderlecht - Dortmund (0:3)
Ludogorets - Real (1:2)
Arsenal - Galatasaray (4:1)