Kuigi ManU asus 37. minutil Memphis Depay väravast juhtima, sai Taani kolmas klubi Pione Sisto (44. minutil) ja Paul Onuachu (77.) väravatest magusa võidu.

United, kes läks kohtumisele mitme põhimeheta, kaotas mängueelsel soojendusel vigastuse tõttu ka põhiväravavaht David de Gea.

"Ma arvan, et see on Murphy seadus," teatas Inglise suurklubi peatreener Louis van Gaal matši järel BT Sportile antud intervjuus.

"Mängijate peas toimub väga palju asju ning esimesel 10-15 minutil me polnud kuigi head," raputas treener endale ja mängijatele tuhka pähe. Kui avapoolajal oodanuks Van Gaal oma mängijatelt enamat kui ühte väravat, siis teisel mängupoolel oli United tema sõnul tõeliselt kehv.

"Teisel poolajal ei võitnud me ühtegi duelli, ei võitnud teisi palle. Me poleks tohtinud lasta endale teist väravat lüüa, kuid oleksime samas pidanud ka ise skoorima. Jesse Lingardil oli näiteks kaks suurepärast võimalust," sõnas Van Gaal.

Treener lisas, et fännide pahameel on hetkel täiesti õigustatud: "Poolehoidjatel on õigus kriitikaks. Nad võivad seda teha, sest kui vaadata meie teist poolaega, siis on neil õigus. Me peame paremini mängima ja siis hakkavad ka fännid meid uuesti toetama."