Kohtumise esimene poolaeg kulges võrdses heitluses ja puhkama mindi 0:0 viigiseisul. Skoor avati 59. minutil, kui Konstantin Nahki tsenderduse lõi peaga väravasse Tarmo Neemelo. Levadia siiski võitu ei saanud, sest ungarlaste surve kandis vilja 90. minutil. Laszlo Rezes sai paremalt äärelt trahvikasti söödu ning seadis jalule 1:1 viigi.

Korduskohtumine peetakse nädal aja pärast Debrecenis.

OTSE:

90. minut. Rezes saab paremalt äärelt trahvikasti söödu ja seab jalule 1:1 viigi.

85. minut. Ungarlaste lähilöök tabab värava ees seisnud Kalimullini kätt. Väljakukohtunik penaltit ei määra.

71. minut. Debrecen teenib 20-lt meetrilt karistslöögi. Czvitkovics keerutab palli tagumise posti suunas, Kaalma tõrjub raskustega.

68. minut. Malovi löök trahvikasti joonelt läheb napilt väravast mööda.

63. minut. Fodor nurjab juba eos Levadia kiirrünnaku ning saab selle eest kollase kaardi.

61. minut. Leitan keerutab karistusala vasakust servast palli Debreceni värava paremast postist mööda.

59. minut. Neemelo viib Levadia 1:0 juhtima! Nahki tsenderdusele saab Neemelo karistusalas pea vahele ning lööb värava!

54. minut. Morozov niidab ungarlase keskväljal jalust maha ja teenib kollase kaardi.

52. minut. Coulibaly on pääsemas Kaalmaga silmitsi. Viimasel hetkel lööb palli Coulibaly jalalt minema Ivanov.

48. minut. Teine poolaeg algab Levadia ohtliku rünnakuga. Leitan teenib trahvikasti vasakult servalt karistuslöögi. Nahki löögi suudavad Debreceni mängijad värava eest minema lüüa.

45. minut. Kohtunik lõpetab esimese poolaja. Puhkama minnakse 0:0 viigiseisul.

41. minut. Malovi kauglöök lendab napilt väravast mööda.

38. minut. Czvitkovicsi löögi karistusala joonelt püüab Kaalma kergelt.

30. minut. Leitan spurdib palliga vasakul äärel, Nagy tõmbab ta trahvikasti serval maha ja saab kollase kaardi. Nahki karistuslöök lendab Debreceni värava tagumisse posti.

25. minut. Szakaly mängib karistusalas üle Levadia kaitse ja lööb palli posti põrkest üle otsajoone. Omal kohal seisis Kaalma, kuid tal polnud vaja palli tõrjuda.

22. minut. Ungarlased murravad läbi vasakult äärelt ja jõuavad Levadia trahvikasti. Seal tabab pall Levadia mängija kätt. Aga enne oli pall üle otsajoone käinud.

14. minut: Malovi kauglöögi püüab Debreceni väravavht Malinauskas kindlalt.

6. minut: Komlosi niidab Ivanovi maha ja saab kollase kaardi. Ivanov ise sooritab karistuslöögi paarikümnelt meetrilt. Madal löök lipsab Debreceni müürist läbi, väravavaht siiski püüab palli.

Algkoosseisud.

Levadia: Martin Kaalma, Andrei Kalimullin, Igor Morozov, Vitali Leitan, Konstantin Nahk, Vladislav Ivanov, Deniss Malov, Maksim Podholjuzin, Nunes, Tarmo Neemelo, Taijo Teniste.

Debrecen: Mindaugas Malinauskas, Péter Kabát, Ádám Komlósi, Marcell Fodor, Mirsad Mijadinoski, Ádám Bódi, Zoltán Nagy, Zoltán Kiss, Adamo Coulibaly, Péter Szakály, Péter Czvitkovics.

Vastane on tuttav, sest eelmisel aastal mindi omavahel vastamisi Meistrite liiga kolmandas eelringis - mullu võidutses DVSC nii võõrsil kui ka kodus 1:0 ja marssis edasi kuni Euroopa mainekaima klubisarja alagrupiturniirini välja, vahendab Soccernet.ee

Kahe hooaja vahel on mõlemad meeskonnad läbi teinud mitmeid muudatusi. Levadia on jäänud ilma nii mõnestki põhitegijast, kuid juhib sellest hoolimata koduliigat ning sai värskelt jõudu juurde Nõmme Kaljust üle tulnud Felipe Nunese näol. Laupäeval tähistas brasiillane oma debüütmängu Viljandi Tuleviku vastu kahe tabamusega.

Levadia peatreener Igor Prins ütles eile Vikerraadiole, et kohtumise võtmeküsimuseks on enesekindlus ning mängu eel on pandud rõhku sellele, et mängijad eksiksid vähem. "Lihtsad olukorrad, kus me ei suuda korralikult pressi alt välja tulla ka Eesti meistrivõistlustel, homme on seda raskem seda teha," selgitas ta. "Põhirõhk on ikka sellel, et suudaks palli hoida ja vähem praaki teha söötudega."