Üks meeskond on selge tabeliliider, samal ajal kui vastane asetseb Bundesliga punktide arvestuses hoopis nukramas seisus. Vaatamata sellele peavad jalkagurud Kruus ja Vara just Dortmundi Borussiat selleks meeskonnaks, kes potentsiaalselt suudaks sellel hooajal kaotusteta mänginud Bayernile midagi vastu panna.

Videost selgub, et Vara arvates on Dortmundi Borussia suutnud juba rekordiliselt kaua kaotusi vältida, kuid iga täiendav mäng on oluline. Kruus ja Vara annavad Borussiale väärt nõu, kuidas oma šansse mängus suurendada. Lisaks on jalkagurud kindlad, et Mario Götze mitmekordne klubivahetus toob õhtusesse mängu teatud teravust ning võib juhtuda, et mõned teised mängijad kuulevad publiku käest, mida neist arvatakse.

Bundesliga tänase mängu kohta teevad Kruus ja Vara mõlemad julge ennustuse. Kuidas see gurude omavahelise jalkaennustusvõistluse punktiseisu muudab, näeb Eesti suurimast spordiennustusportaalist Triobet. Sealt leiab ka analüütikute prognoose väravate, nurgalöökide, kaartide ja palju muu kohta tänaõhtustes Euroopa liiga mängudes.

Jaga
Kommentaarid