Itaalia lootis Juventuse abiga UEFA koefitsentide tabelis tõusta kolmandaks ja inglastelt ühe koha ära võtta, kuid eilne mäng jättis Serie A-le vaid ühe Meistrite liiga koha. Rooma Lazio võib Euroopa liigas võidu korral Itaaliale juurde tuua 2,5 koefitsentipunkti, kuid inglased juhivad juba saapamaa ees 3,97 punktiga jääb siiski püüdmatusse kaugusesse.

Itaallaste lootused kõrgemale UEFA kohale said tõsise tagasilöögi tegelikult juba eelringides, kui Sampdoria kaotas Euroopa liiga kvalifikatsioonis. Seega ei mõjutanud inglaste võimalusi eriti ka Southamptoni ja West Hami ebaõnnestumine samas sarjas. Otsustava hoobi andis Fiorentina kaotus Tottenhamile Euroopa liiga 1/64-finaalis.

Selle asemel, et vahet inglastega vähendada, on itaallased nüüd aga jäänud hoopis 0,875 punktiga taha. Koefitsente arvutatakse viieaastase perioodi peale. Järgmisel aastal kukub Itaalial tagant ära 2011/2012 hooaja skoor ning nad võidavad tagasi 3,893 punkti. Siis on juba mõlemal liigal võrdsed võimalused nelja Meistrite liiga koha pärast võidelda. Kui just Meistrite liiga ümberstruktureerimine ja võimalik Euroopa Superliiga loomine praegust koefitsendisüsteemi pea peale ei pööra.