Mängus Real Madridiga sai Karius Sergio Ramoselt obaduse vastu pead ning tegi seejärel kaks rasket eksimust, aidates vastased lõpuks 3:1 võiduni.

Kloppi sõnul on ta valusa õhtu juba seljataha jätnud. "Meil on kõik normaalne. Ma ei tea, mida inimesed täpselt sellest arvasid, aga kõik, mida saan öelda, on see, et tal oli peapõrutus," rääkis Klopp.

"Kõik, kellel on peapõrutus olnud, teavad, et see ei löö kõigil ühtemoodi välja, neid on väga erinevaid. Tema ise seda ei tundnud. Ta tundis lööki, mille ta vastu pead sai, aga ta ei teadnud, et tal on peapõrutus.

Kogu mängu intensiivsuse, adrenaliini ja järgnenud pettumuse juures ei osanud keegi sellele mõeldagi. Ka minul oli ausalt öeldes paari päeva vaja, et kaotus vastu võtta ning olukorraga leppida. See ei olnud lihtne.

Nelja päeva pärast sain kõne Franz Beckenbauerilt, kes on mu hea sõber - ta ütles, et tuli arsti juurest ja talle oli öeldud, et Kariusel võis olla peapõrutus. Ma ei osanud sellele alguses mõelda, sest minu positsioonilt oli seda raske näha, aga otsisin seejärel erinevad videod intsidendist üles ja mõtlesin: kuidas on võimalik, et see mees, kes ei teinud senimaani ühtegi viga, saab löögi vastu pead ja hakkab ühtäkki eksima - ning keegi ei arva, et need vead tulid sellesama löögi tõttu? Minu jaoks oli see juba selgitus omaette ning teadsin, et peame asja põhjalikumalt uurima.

Alguses arvasin, et nüüd on juba hilja, ent praegu juba tean, et peapõrutus ei tule ja lähe ainult ühe päevaga - kui see juhtub, on markereid näha veel mitu päeva hiljemgi. Viis päeva pärast finaali oli Lorisel 30 peapõrutuse markerist 26. Asi oli selge.

Kui küsida Lorise käest, ütleb ta, et ei mõelnud sellele ja ei kasutanud seda vabandusena. Me ei kasuta seda samuti vabanduse, vaid selgitusena. Seega on minu poolest kõik korras. Alustame puhtalt lehelt."