"See, mida me oleme sel hooajal saavutanud - meenutagem, et meil on veel karikafinaal järgmisel nädalal ees - on olnud uskumatu. Bundesligas pole kunagi olnud meeskonda, kes oleks mänginud stabiilselt nii kõrgel tasemel, edestades meistrivõistlustel teist kohta 25 punktiga ning purustades pea kõik rekordid."

Sarnaselt Dortmundi peatreenerile Jürgen Kloppile tõdes Heynckes, et paremus pandi maksma teisel poolajal.

"Jäime Dortmundi pressinguga alguses jänni, kuid suutsime poolaja lõpus juba mängu kontrollida. Lõime täna (eile - toim) rohkem olukordi kui Dortmund ja väärisime võitu eriti just tänu teisele poolajale."

89. mänguminutil lõi võiduvärava Arjen Robben, kes mulluses finaalis mäletatavasti ebaõnnestus.

"Viimastel nädalatel olen eriti tähelepanelikult jälginud Arjeni (Robben). Olen väga täpselt vaadanud, kuidas teda treenida ning hoida eemal vigastustest. Jäin tema mänguga väga rahule. Eelmisel aastal olime (finaalis) kõik väga kehvad, mitte ainult Arjen, aga täna oli ta otsustusav mees. Ütlesin talle eile: "Arjen, sa oled väga heas vormi ja see on homme üks peamisi faktoreid"."

"Tegu oli väga pingelise mänguga mõlemale meeskonnale - mõlemad läksid mängima võidule ja võitlesid kõvasti. Suured komplimendid Dortmundile, kes on olnud sel aastal Meistrite Liigas vaieldamatult tipptasemel. Muidugi mõistan ma nende pettumust, kuna nad kaotasid mängu viimasel hetkel, aga eks meil kõigil ole karjääris tõusud ja mõõnad. Sellisest kaotusest saavad nad ainult veelgi rohkem jõudu juurde. Me töötasime täna veidi kõvemini ja usun, et tegu võib olla Bayerni valitsemisaja algusega," teatas viimast hooaega meeskonda juhendav Heynckes.