Kruusi ja Vara sõnul on Barca ja PSG intrigeeriv paar, kes on sarnases olukorras varemgi korduvalt kokku saanud. Selles ringis mängivad need kaks Hispaania ja Prantsusmaa klubi omavahel kaks mängu, misjärel kukub kaotaja välja ning võitja läheb edasi. Meeste sõnul ei juhi ei Barcelona ega PSG enda riigi liigatabelit, kuid on kahtlemata väga heas hoos.

Kruus arvab, et see mäng annab hea võimaluse Edinson Cavanil oma nukker seeria Barcelona vastu lõpetada. Vara seevastu nendib, et Barcelona ongi läbi aja olnud raske vastane ning PSG võitis play-offis viimati 1995. aastal. Aleix Vidali puudumise tõttu ei ole Barcal seekord ühtegi puhast paremkaitsjat ning seetõttu on nende kaitseliin tavapärasest haavatavam.

Jalkagurud jäävad ka ootama, milliste soengutega kõvemad mehed väljakule tulevad, sest see on naljaga pooleks midagi, ilma milleta enam tippjalgpalli ette ei kujuta.

Jätkates soengute lainel selgub jalkastuudios, millisel juhul lubab Kruus kasvatada endale samasuguse soengu nagu Kristjan Kalkunil. Vara sai vahepeal jalkastuudiot igatsevalt fännilt lausa SMSi. Mehed teevad ka endapoolsed ennustused, millel saab kätt pulsil hoida Triobeti ennustusportaalis, kust leiab põnevaid koefitsiente erinevate spordi- ja meelelahutussündmuste kohta.

Jaga
Kommentaarid