Rakverest Sillamäe Kalevi vastu 1:1 viigiga lahkuma pidanud horvaatide juhendaja suhtus oma meeskonna esitusse analüüsivalt: "Kuniks olime väljakul organiseeritud, suutsime mängu domineerida ning ka võimalusi luua. Kõik toimis hästi, kuid selle asemel, et teist korda skoorida, lasime hoopis endale lüüa. Kui selline asi juhtub, muutub kogu mängu kulg ning siis on juba raske tagasi tulla," vahendas Soccernet.ee Burici sõnu.

Veel jagus 50-aastasel treeneril kiidusõnu ka kalevlaste kohta: "Ühest hetkest alates suutis Sillamäe oma mängu edukalt meile peale suruda. Eestlaste eeliseks oli asjaolu, et nad olid mänguks väga hästi valmistunud. Lisaks on Sillamäe meeskond kogenum ning agressiivsem duellides."

Üldiselt jäi Buric siiski positiivseks: "Saime kätte hea tulemuse, mis jätab meile piisavalt võimalusi korduskohtumiseks. Samuti toetavad meid kodumängul ka suurem arv fänne."

Horvaatide väravavaht Lovre Kalinic ei pidanud aga lõpptulemust realistlikuks, sõnades, et: "Meil oli vähemalt 3 100% võimalust, lõppskoor oleks võinud olla tunduvalt parem. Korduskohtumiseks peaks tulemusest piisama. Läheme igat mängu võitma, me ei kavatse jätta midagi kalkulatsioonide hooleks."