Mõlemas mängus leidsid juba avapoolajal aset pöördelised sündmused. Juba 4. minutil jättis Mario Götze karistusalas kukutanud Oleksandr Kutšer Šahtari platsile kümnekesi ning Thomas Müller viis Bayerni penaltist 1:0 juhtima. 36. minutil realiseeris Bayern arvulise ülekaalu, kui Jerome Boateng viis Saksa hiiu juba 2:0 ette.

Teises mängus šokeeris publikut kohtunik Björn Kuipers, kes andis Zlatan Ibrahimovicile 32. minutil punase kaardi selle eest, et ta Oscarile kaks jalga ees sisse sõitis. Kuigi PSG jäi ilma oma superstaarist ning Chelsea nautida arvulist ülekaalu, jäid väravad Londonis avapoolajal löömata.

Bayerni jaoks kujunes teine poolaeg justkui treeninguks, kui Šahtari väravasse löödi veel viis palli - jala said valgeks Franck Ribery, Holger Badstuber, Robert Lewandowski ja Mario Götze ning Thomas Müller lõi oma õhtu teise kolli. Lõppskooriks 7:0.

Londonis kiskus aga tõeliseks draamaks, sest normaalaeg lõppes 1:1 seisuga, mis tähendas lisaajale minekut. 81. minutil viis Gary Cahill Chelsea 1:0 juhtima, kuid juba viis minutit hiljem oli PSG-l David Luizi värava näol vastus olemas.

Teist korda läks Chelsea juhtima 96. minutil Eden Hazardi penaltist, kuid ka siit tuli PSG auga välja ning viigistas 114. minutil 2:2, kui nurgalöögile sai pea vahele Thiago Silva. Selle seisuga ka mäng lõppes. Veerandfinaali pääses PSG.