United jäi külmal Venemaal kaotusseisu 15. minutil, kui Anthony Martiali käe tõttu vilistatud penaltit läks realiseerima Roman Eremenko. Kuigi Soome koondislane 11-meetri karistuslöögil eksis, oli David de Gea tõrje järel esimesena jaol CSKA ründaja Seydou Doumbia, kes palli võrku kõmmutades oma hooaja kolmanda Meistrite liiga tabamuse kirja sai.

Hoolimata kaotusseisu jäämisest Louis van Gaali hoolealused pikalt mängu käima ei saanud ja mitmel korral oli lähedal hoopis Venemaa tiimi 2:0 värav. 65. minutil siiski United oma tahtmise sai, kui Anthony Martial Antonio Valencia paremalt äärelt tulnud tsenderduse peaga tagapostist sisse lõi ja lõppskooriks 1:1 kirjutas.

City pääseb, PSG ja Real ei riski

Kergelt ei läinud ka teise Manchesteri klubi City õhtu, kes koduplatsil 30. minutil kaotusseisu jäi. Jevgeni Konopljanka tabamusele leiti aga vastus juba kuus minutit hiljem, kui väravaesises saginas saatis palli omavõrku Adil Rami. 1:1 viigiseis püsis sisuliselt lõpuvileni, aga 91. minutil tõstis kodupubliku eufooria äärele Kevin de Bruyne, kes soolotriblingu järel palli võrku virutas ja City tabeliseisu 2:1 võiduga oluliselt rõõmsamaks muutis. Teises sama alagrupi kohtumises pidi Torino Juventus hoolimata tugevast survest leppima 0:0 viigiga Borussia Mönchengladbachi vastu.

Kuigi enne mänguõhtut oodati paljude jalgpallisõprade poolt ehk enim PSG ja Madridi Reali lahingut, siis kaks suurtiimi turvalises tabeliseisus üleliia riske ei võtnud ja seega veeretati Pariisis välja turvaline 0:0 viik. Kodumeeskonna poolelt oli mitmel puhul aktiivne Angel di Maria, kuid endise koduklubi vastu tal kas enda ebatäpsuse või Keylor Navase tõrjete tõttu skoori teha ei õnnestunud. Reali poolelt jõudis tabamusele kõige lähemale Cristiano Ronaldo, kelle ohtlik löök 72. minutil vaid loetud sentimeetrid väravast mööda lendas.

Kõik tänased tulemused:

A-alagrupp:
Malmö - Donetski Šahtar 1:0 (17. Rosenberg)
Paris Saint-Germain - Madridi Real 0:0
Tabeliseis: Real 7, PSG 7, Malmö 3, Šahtar 0

B-alagrupp:
Wolfsburg - PSV 2:0 (46. Dost, 57. Kruse)
Moskva CSKA - Manchester United 1:1 (15. Doumbia - 65. Martial)
Tabeliseis: Wolfsburg 6, ManU 4, CSKA 4, PSV 3

C-alagrupp:
Galatasaray - Benfica 2:1 (19. pen Inan, 33. Podolski - 2. Gaitan)
Madridi Atletico - FC Astana 4:0 (23. Niguez, 23. Martinez, 63. O. Torres, 89. ov. Dedechko)
Tabeliseis: Atletico 6, Benfica 6, Galatasaray 4, Astana 1

D-alagrupp:
Manchester City - Sevilla 2:1 (36. ov. Rami, 90+1. De Bruyne - 30. Konopljanka)
Juventus - Mönchengladbachi Borussia 0:0
Tabeliseis: Juventus 7, City 6, Sevilla 3, Mönchengladbach 1