Eesti aja järgi juba kell 19 alanud mängus vormistas Bayern Besiktase vastu kindlalt koha kaheksa parema seas, liites avamängu 5:0 nüpeldamisele teises kohtumises 3:1 võidu.

Õhtuseks pearoaks olnud kohtumine Barcelona ja Chelsea vahel kujunes vähemalt skoori mõttes ühepoolseks - kodus mänginud Barca läks juba kolmandal minutil Lionel Messi tabamusest juhtima, Ousmane Dembele duubeldas eduseisu 20. minutil ning lõppskoori 3:0 vormistas Messi 64. minutil.

Sealjuures ei väärinud Chelsea mängupildi järgi kindlasti nii suurt kaotust - võimalusi loodi Barcelonast isegi rohkem, kaks korda tabati ka väravaraame, ent rünnakul jäeti alati I-le täpp panemata.

Kaheksa edasipääsejat on Meistrite liigas seega lisaks Barcelonale ja Bayernile veel Madridi Real, Liverpool, Manchester City, Juventus, Sevilla ja AS Roma.

Tulemused:

Besiktas - Müncheni Bayern 1:3, kahe mängu kokkuvõttes 1:8
59. Vagner Love - 18. Thiago Alcantara, 46. ov. Gökhan Gönül, 84. Sandro Wagner

Barcelona - Chelsea 3:0, kahe mängu kokkuvõttes 4:1
3., 64. Lionel Messi, 20. Ousmane Dembele

Enne mängu:

Barcelona ja Chelsea näol on tegu juba Euroopa mõistes klassikalise vastasseisuga, sest meeskonnad on Meistrite liigas alates 2000. aastast kohtunud omavahel 13 korda, viis neist mängudest on toimunud play-off faasis. Kokku on Chelsea saanud neli, Barcelona kolm võitu ning kuuel korral on lepitud viiki.

20. veebruaril toimunud avamängus sai ka Lionel Messi lõpuks Chelsea vastu jala valgeks, kuid enne argentiinlast sahistas väravavõrku ka brasiillane Willian. Londoni klubi omab seetõttu tänase mängu eel väikest eelist ega peaks erilist hirmu tundma ka Kataloonia karukoopa ees, sest senise nelja Barcelonas peetud mängu jooksul pole nad veel kaotusekibedust tundnud.

Kõrgetasemelist mängu on vilistama pandud ka hinnatud kohtunik, sloveen Damir Skomina, kelle viimaseks suureks klubimänguks oli 2017. aasta Euroopa liiga finaal. Suurturniiridest on ta olnud kohal mullusel Konföderatsioonide karikasarjal, 2016. aasta EM-il ja 2012. aasta EM-il. Sel hooajal on ta vilistanud juba nii Chelsea kui ka Barcelona mängu. 18. oktoobril oli ta ametis alagrupimängul Chelsea - Roma (3:3), 12. septembril Barcelona - Juventus (3:0).
Meistrite liiga. FC Barcelona - Chelsea

Kihlveokontorite kindel soosik on Barcelona, kelle edasipääsuvõimalusi hindab üks juhuslikult valitud Eesti ennustusportaal koefitsendiga 1.25 Chelsea 3.90 vastu.

Õhtu esimeses mängus sai kindla võidu Müncheni Bayern, kes alistas Besiktase võõrsil 3:1 ning läks sellega kahe mängu kokkuvõttes tulemusega 8:1 edasi kaheksa parema sekka.

Chelsea ja Barcelona matš algab kell 21.45. Delfi teeb jalgpalliõhtust tekstipõhise otseülekande.