Võimalustevaese mängu kohta pole suurt midagi öelda. FC Flora mängijad suutsid üksikud poolvõimalused järjekindlalt ära raisata ja Dinamo tegeles üsna mugavalt kaitsetööga.

90.+3 minutit: Gvelesiani vahetab välja Tekturmanidze.

Dinamo vahetab 85. minutil: Lekvtadze asendab Robertinhot.

Valeri Minkeneni vahetab 74. minutil välja Rauno Alliku.

Tbilisi Dinamo toob 72. minutil Vatsadze asemel väljakule Metreveli.

Gert Kams lööb 53. minutil Posti heast söödust värava eest mööda.

Teiseks poolajaks vahetab Sander Post välja Alo Dupikovi.

Esimene poolaeg lõpeb 0-0.

Poolaja lõpus on Floral kaks karistuslööki karistusala joonelt, kuid Minkeneni ja Kasimiri sooritused on allapoole arvestust.

Esimese pooltunni jooksul on mäng ilma eriliste väravavõimalusteta. Kollase kaardi teenivad Siksten Kasimir ja Gert Kams.

Algkoosseisud:

FC Flora: 12-Marko MEERITS, 15-Karl PALATU, 25-Teet ALLAS, 4-Aleksei JAHHIMOVITŠ, 16-Markus JÜRGENSON, 18-Gert KAMS, 5-Siksten KASIMIR, 6-Valeri MINKENEN, 11-Siim LUTS, 14-Alo DUPIKOV, 8-Oliver KONSA.
Varus: 1-Siim-Sten PALM, 2-Andrei VEIS, 17-Zakaria BEGLARISHVILI, 20-Andre FROLOV, 10-Albert TAAR, 9-Rauno ALLIKU, 3-Sander POST.

Tbilisi Dinamo: 1-Giorgi LORIA, 3-Gulverd THOMASHVILI, 7-Aleksandre KOSHKADZE, 8-Levan KHMALADZE, 9-Giorgi KAKHELISHVILI, 11-Mate VATSADZE, 13-Giorgi TEKTURMANIDZE, 15-Donlad Dering DJOUSSE, 20-Anghinetti Roberto SOARES, 21-Andrade Mendes Denilson ROCHA, 24-Levan KAKUBAVA.
Varus: 32-Beka SHEKRILADZE, 6-Giorgi MAMUCHASHVILI, 22-Irakli LEKVTADZE, 23-Giorgi GVELESIANI, 26-Zviad METREVELI.

Peakohtunik: Yuriy Moseychuk
Abikohtunikud: Mykola Levko, Sergii Bekker
Neljas kohtunik: Yuriy Hryso (kõik Ukrainast)
Mängu delegaat: Ionel Piscanu (Rumeenia)

FC Flora vajab teises ringis jätkamiseks 1:0 võitu, kõlbavad ka resultatiivsemad võidud, kuid sel juhul juba vähemalt kaheväravalised. Dinamole piisab edasipääsuks viigist või siis üheväravalisest kaotusest alates skoorist 2:3, 3:4 jne, teatab FC Flora.

Kui FC Flora on 7-kordne Eesti meister, siis Gruusia au ja uhkus Tbilisi Dinamo on iseseisvusaastatega kogunud koguni 13 meistritiitlit, 9 karikavõitu ja 5 korda on pälvitud superkarikas.

Klubi on loodud juba kaugel 1925. aastal ja Nõukogude Liidu jalgpalliajaloost leiab huviline nende kaks meistritiitlit aastatest 1964 ja 1978. Lisaks viis hõbe- ja 13 pronksmedalit. Aastatel 1976 ja 1979 võideti nüüdseks igavikku kadunud suure impeeriumi karikas, kuus korda lepiti karikafinaalis kaotusega.

Kõige suurema saavutusena sai dünamolased hakkama aga 1981. aasta mais, kui võitsid UEFA Karikavõitjate karika. Finaal toimus Düsseldorfis ja tulemusega 2:1 võideti endise Saksa DV klubi Carl Zeiss Jena 2:1. Teel finaali saadi jagu ka West Ham Unitedist ja Feyenoord Rotterdamist.