Kuigi Hispaania pealinna klubide vahel on igipõline rivaliteet, suudavad fännid teineteist kohates viisakust säilitada ning on seni end Itaalias igati korralikult üleval pidanud, raporteerib Leitmaa.

Kuuldavasti olla Reali ja Atletico poolehoidjad rusikaid välgutanud Madridi lennujaamas enne äralendu (vaata videot siit!), kuid Milanos pole vihavaenust kippu ega kõppu. Vähemalt seni. Mänguni on veel üle seitsme tunni aega.

"Kes kakelda tahavad, leiavad ikka põhjuse. Mina midagi sellist pole kuulnud ega näinud. Siin on ainult üks suur Real-Atletico sõprade kooslus. Pidupäev on kohalikel selfie-keppide müüjatel, kelle tooted fännide seas hästi kaubaks lähevad," rääkis Leitmaa telefonitsi Duomo kaubandusplatsilt, millest on saanud vutifännide üks peamisi kogunemispaiku.

"Selline hästi huvitav koht on siin. Ühe katuse all on palju vanu hooneid, mis moodustavad väga hea akustika. Rahvast on palju ja aeg-ajalt võetakse kuskil nurgas laulujoru üles."

Dannar ei osanud öelda, kas Milanos usutakse rohkem Reali või Atletico võitu, kuid ise loodab ta võitmas näha punase-valge triibulist meeskonda. "Reali võitu olen juba näinud. See oleks igav," sõnas ta.

Leitmaa on täna mõistagi ka staadionil kohal ning lööb kaasa Delfi tekstipõhises otseülekandes. Finaali avavile kõlab San Siro staadionil kell 21.45.