Barcelona oli Wembley staadionil peetud kohtumises Tottenhamist üle ning läks juba avapoolajal 2:0 juhtima, ent Spursi kaks väravat teisel poolajal tegid mängu lõpu põnevaks. Lionel Messi otsustav värav viimastel minutitel viis Barcelona siiski kindla võiduni.

Teises suures mängus Napoli ja Liverpooli vahel oodati kõvasti väravaid, kuid reaalsuses tuli esimest tabamust 90 minutit oodata - nürivõitu Liverpooli (kes ei teinud kogu kohtumise jooksul ühtegi pealelööki raamide vahele) vastu tõi Napolile teenitud võidu Lorenzo Insigne viimase minuti magus värav.

Tulemused:

19.55 Moskva Lokomotiv - Schalke 04 0:1
19.55 Pariisi Saint-Germain - Belgradi Crvena zvezda 6:1
22.00 Madridi Atletico - Club Brugge 3:1
22.00 Dortmundi Borussia - AS Monaco 3:0
22.00 FC Porto - Galatasaray 1:0
22.00 Napoli - Liverpool 1:0
22.00 PSV Eindhoven - Milano Inter 1:2
22.00 Tottenham Hotspur - FC Barcelona 2:4

Enne mänge:

Laiema jalgpallipubliku jaoks koondub kolmapäevase jalgpalliõhtu alustuseks fookus jalgpalli maailmameistri Prantsusmaa pealinna Pariisi, kus kohalik suurjõud PSG võtab vastu Meistrite liiga alagrupiturniiri meeskondadest vaat et kõige väiksema eelarvega Crvena zvezda. Hoolimata sellest on avavooru järel väikesed serblased grupi tabelis PSG-st kõrgemal – nemad suutsid üllatuslikult koduste põrguseinte vahel Napoliga 0:0 viiki mängida, samal ajal kui PSG võõrsil väga vaatemängulises ja kõrgetasemelises kohtumises Liverpoolilt kaotuse kirja sai.

Põhimänge toimub kell 22 korraga seekord kaks ning nagu eelnevalt mainitud, sisaldavad mõlemad ühte Inglise klubi. Manchester Cityga Premier League’i liidrikohta jagav Liverpool sõidab külla Napolile, Tottenham võtab kodus vastu Barcelona. Kui Liverpool sai kodus PSG üle ülimagusa ja haarava 3:2 võidu, siis Napoli ei suutnud võõrsil autsaideri Crvena zvezda vastu väravatki lüüa ning piirdus 0:0 viigiga. Kui Liverpool jätkab ka koduliigas väga kindlalt, kaotades esimesed punktid alles möödunud nädalavahetusel suures mängus Chelseaga tehtud 1:1 viigis, siis Napoli jaoks oli nädalavahetus pisut kurvem: nemadki pallisid suures kohtumises, aga pidid seal mulluse tiitlirivaali Juventuse 3:1 paremust tunnistama. Napoli on libastunud selle hooaja kahes seni olulisemas mängus, kuigi muidu on Carlo Ancelotti käe all näidatud head minekut.

Kui Liverpool sai Inglise tiimidest avavoorus hiilgava võidu, siis Tottenham suutis oma mängu päris viimaste minutitega ära käkerdada. Võõrsil tehti Milano Interi vastu korralik esitus ning mindi teise poolaja keskel ka juhtima, ent Interi kaks väravat päris viimaste minutitega pöörasid San Sirol asjad totaalselt pea peale. Peatreeneri Mauricio Pochettino jaoks tähistas see allajäämine esimest korda Spursi eesotsas, kui ta peab kolm kaotust järjest vastu võtma. Asjad nägid sünged välja, aga sellele on Spurs nüüd kolme järjestikuse võiduga vastanud, kusjuures väsinud olemisega Harry Kane’ile anti vahepeal ka ühe mängu võrra puhkust.

Barcelona on samal ajal aga harjumuspäratult kehvad tulemused kirja saanud – pärast seda, kui Meistrite liiga avaängus PSV 4:0 alistati, on nad lausa kolmes koduses liigamängus järjest võiduta jäänud – ning vastased pole olnud mitte Atletico või Real, vaid Girona, Leganes ja Bilbao.

Delfi Sport kajastab kõiki kohtumisi ülevaatlikus otseblogis.