Õhtu ehk märkimisväärseima tulemuse pakkus mullune Vene liiga üllatushõbe FC Rostov, kes alistas täna kodus Miha Mevlja, Dmitri Polozi, Christian Noboa ja Sardar Azmouni väravatest 4:0 Praha Sparta. Külalised mängisid 32. minutist, mil seis oli veel 1:0, arvulises vähemuses.

Rostovi edu sai alguse teatavasti Kurban Berdõjevist. Mees, kes varasemalt Kaasani Rubiini kahel korral järjest Venemaa meistriks viinud, komplekteeris rahalistele raskustele vaatamata meeskonna, mis teenis mullu kohalikul tšempionaadil üllatuslikult teise koha. Pool aastat tagasi loobus Berdõjev ametist, sest klubi ei suutnud ühtegi tema meeskonnaga seonduvat soovi uue hooaja eel täita, kuid Meistrite liiga põhiturniirile pääsemise eesmärgil jäi ta võistkonna juurde nõustaja rollis ning on selles ametis tänaseni.

Võidukas oli täna teinegi Vene klubi, kui FC Krasnodar võitis kodus 1:0 Fenerbahcet. Türgi klubi peatreenerina tegutseb veel hiljuti Venemaal töötanud Dick Advocaat.

Sisuliselt oma parima koosseisuga väljas olnud Tottenham Hotspur kaotas võõrsil 0:1 Gentile. Donetski Šahtjor alistas võõrsil Vigo Celta 1:0. Lyoni Olympique sai aga võõrsil 4:1 võidu AZ Alkmaari üle.

Euroopa liiga kõikide mängude tulemusi (osad veel käivad) näeb siit.