Ajaleht Mundo Deportivo teatel saadab Barcelona ühe oma parimatest skautidest, tõenäoliselt klubi tehnilise direktori Robert Fernandezi neljapäeval Istanbuli Euroopa liiga mängule Van Persie hetkevormist ja oskustest täit ülevaadet saama.

Van Persie on Türgi liigas kaheksa mänguga löönud neli väravat, kuid on algkoosseisus alustanud vaid pooltes kohtumistes. Ilmselt näeb Barcelona endises Manchester Unitedi ja Arsenali tähes tagavarameest oma staarründajatele Luis Suarezile, Lionel Messile ja Neymarile.

Tõenäoliselt ei jää Van Persie Barcelona ainsaks talviseks ostuks, sest samal ajal hoitakse silma peal ka mitmetel teistel talentidel. Ainuüksi Amsterdami Ajaxi ridades on viis meest, kes Barcale muljet on avaldanud. Nendeks on Riechedly Bazoer, Davy Klaassen, Jairo Riedewald, Anwar El Ghazi ja Arkadiuz Milik.

Kõrgeimalt hinnatakse Maroko juurtega tehnilist äärepoolikut El Ghazit, kes sel kuul 20-aastasena Hollandi koondises oma esimesed mängud tegi.

21-aastast Milikut on seevastu võrreldud juba oma rahvuskaaslase Robert Lewandowskiga. Noore poolaka kontol on 20 koondisemänguga 9 väravat.

Just Ajaxiga Fenerbahce neljapäeval kell 22.05 kohtubki.

Noormängijate soetamisel reegleid rikkunud Barcelona kannab veel üleminekutehingute keeldu, kuid see aegub 1. jaanuaril.