Daily Maili teatel käivitavad võimud suurima politseioperatsiooni, mida ühelgi ManU mängul Old Traffordi staadionil kunagi on nähtud. Tänavatele ja staadionile saadetakse patrullima sadu politseinikke, sest Feyenoord on kurikuulus oma pahandusi otsivate huligaanide poolest.

"Ainus operatsioon, mis sellele ligilähedale jõuab, on 2010. aasta FA
Cupi matš, kui siia tuli 9000 Leedsi fänni," ütles üks politsei allikas
ajalehele.

Lisaks 4000 piletita fännile teeb politseile muret, et kokku 7500 tribüünile oodatavast Hollandi fännist ostsid endale 4500 inimest pileti Manchester Unitedi kodulehelt ning nende istekohad on ManU fännide keskel.

Eelmisel nädalal ilmus internetti video Rotterdami lähedal metsas korraldatud kaklusest Feyenoordi ning Prantsuse klubide Nancy ja Strasbourgi fännide vahel. 2015. aastal korraldasid Feyenoordi fännid kaose Rooma linnas, lõhkudes muu hulgas 500-aastase purskkaevu kuulsate Hispaania treppide juures.

Feyenoord visati 2006. aastal UEFA Cupilt välja, kuna nende fännid tungisid kallale Nancy toetajatele.

Kui ManU ja Feyenoord tänavu septembris esimest korda kohtusid, soovitas Inglise klubi oma fännidel Hollandis "riietuda konservatiivselt" ehk sisulisel fännisümboolika ära peita, kuna kardeti, et nad võivad olla kohalike huligaanide sihtmärk.

Lisaks teravale õhkkonnale fännide seas on neljapäevane matš intrigeeriv ka tabeliseisu arvestades, kus ManU asub nelja mängu järel 6 punktiga kolmandal kohal. Feyenoordil ja A-grupi liidril Fenerbahcel on 7 punkti, ukrainlaste Luganski Zorjal 2 silma.

Neljapäevase mängu delegaat on Eesti Jalgpalli Liidu asepresident Ainar Leppänen, kelle ülesandeks on mängukorralduse jälgimine ja intsidentide raportisse kirja panemine.