Kohtumine algas tormiliselt. Juba neljandal minutil läks kodumeeskond Stefan Radu täpsest pealöögist juhtima. Ei möödunud kaua, täpsemalt seitse minutit, kui Juventuse kapten Giorgio Chiellini viigistas. Rohkem väravaid normaalajal ei löödud.

Lisaajal suutis Juventus oma paremuse maksma panna - 97.minutil oli täpne vahetusest sekkunud Alessandro Matri. Sellega garanteeriti hooaja teine karikas, lisaks karikavõidule oli juba varem kindlustatud meistriliiga tiitel.

"Lazio mängis hea mängu, see oli finaalivääriline ning teadsime, et see tuleb liigakohtumistest erinev. Neil ei vedanud - kaks korda lõid ühe rünnaku jooksul posti ja meil oli enda värava puhul õnne," rääkis Allegri Rai Sportile.

Nüüd on Juventusel võimalik teha suisa kolme tiitli aasta, kui Meistrite Liiga finaalis suudetakse alistada favoriit FC Barcelona. Finaal toimub 6.mail.

"Ma pean ütlema, et ei liiga ega karikavõit ei tulnud üldse lihtsalt. Aga nüüd on aeg kolmandaks. Ei ole lihtne mängida läbi hooaja kolme sarja, kuid üritame nüüd oma unistused pöörata reaalsuseks," sõnas mängu järel Juventuse peatreener.