Sergio Agüero viis 14. minutil Manchester City juhtima ning kuigi Theo Walcott pooletunnise mängu järel viigistas, oli Alvaro Negredo värava järel City peagi taas ees. 50. minutil lõi Fernandinho juba 3:1. Teise poolaja keskel jõudis Walcott teise väravani, ent kohe vastas David Silva ja vahe oli taas kaheväravaline. Tulevärk kestis ka lõpuminutitel, kui löödi veel kolm väravat - autoriteks Fernandinho, Yaya Toure ja Per Mertesacker.

Arsenalil on nüüd liidrina 35 punkti, kuid Manchester City on vaid kolme silma kaugusel. Mängu vähem pidanud Chelseal ja Liverpoolil on 30 punkti.

Vaata Manchester City ja Arsenali mängu väravaid:

16. vooru mängud:
Laupäev
14:45 Manchester City - Arsenal (Viasat Sport Baltic) 6:3
17:00 Newcastle United - Southampton (Viasat Sport Baltic)
West Ham United - Sunderland
Everton - Fulham
Chelsea - Crystal Palace
Cardiff City - West Bromwich Albion
19:30 Hull City - Stoke City (Viasat Sport Baltic)
Pühapäev
15:30 Norwich City - Swansea City
Aston Villa - Manchester United (Viasat Sport Baltic)
18:00 Tottenham Hotspur - Liverpool (Viasat Sport Baltic)

Mängu eel:

Manchesteri meeskond on mänginud tänavu kodus hiilgavalt, olles võitnud seitsmest mängust seitse. City, kes sahistanud vastaste väravõrku nendes mängudes suisa 29 korral, on endale lasknud lüüa vaid 2 väravat. Ka Arsenal pole võõrsil halvasti mänginud: 5 võitu, 1 viik, 1 kaotus.

Liigatabelit juhib Arsenal 35 punktiga, lähimad rivaalid Liverpool ja Londoni Chelsea kaotavad viie ning City kuue punktiga. Muide, viimati kohtusid Arsenal ja City omavahel augustis, kui Helsingis toimunud sõprusmängu võitsid pealinlased 3:1.

Manchester City sai nädala keskel Meistrite Liigas väärt 3:2 võidu Müncheni Bayerni üle, seejuures meeskonna kaks põhitegijat Yaya Toure ja Sergio Agüero vaatasid mängu pingilt. Täna peaks nemad kuuluma taas meeskonna algkoosseisu.

Arsenal pidi leppima kolmapäeval 0:2 kaotusega Napolile, kuid edenes sarnaselt Manchester Cityle alagrupist teisena edasi. Algkoosseisu peaks täna naasma Aaron Ramsey, tänavu Inglise liigas juba 8 väravat löönud poolkaitsja.

City paremkaitsja Micah Richards sai mängus Bayerniga vigastada ning täna väljakule ei jookse, endise Londoni klubi vasakkaitsja Gael Clichy osalemine on kahtluse all. Juba pikemat aega on Cityl vigased keskkaitsja Matija Nastasić ja ründaja Stevan Jovetić.

Arsenalil vigastustega suuri probleeme pole. Endiselt on väljas paremkaitsja Bacary Sagna ning poolkaitsjad Alex Oxlade-Chamberlain ja Abou Diaby, esmakordselt on üle pika aja rivis ründaja Lukas Podolski, keda Wenger siiski täna veel mängu ei plaani lasta.