Spartak tegi eile võõrsil 2:2 viigi Krasnodari Kubaniga. Kohtumise viimane tabamus, millega Spartak viigini jõudis, oli seejuures tõeline iluvärav. Spartak, kes kolm eelmist mängu oli võitnud, on kogunud nüüd 10 punkti.

Kauni värava autor oli huvitava päritoluga Yura Movsisyan. Aserbaidžaani pealinnas Bakuus sündinud armeenlase jalgpallurikarjäär algas Ameerika Ühendriikides, kuhu ta viieaastasena koos kolis. Elukoha vahetus oli tingitud muide sellest, et aserbaidžaanlased tapsid kohalikke armeenlasi ja nii muutus seal elamine ohtlikuks.

2011. aastal tuli Movsisyan esmakordselt Euroopasse mängima ning kerkis oma uues koduklubis, Vene meistriliigas mängivas Krasnodari meeskonnas kohe ka põhitegijaks. Kahe hooajaga lõi ta Musta mere lähedal baseeruva meeskonna eest 57 mänguga 32 väravat. Nii polnud ime, et Moskva Spartak ostis 26-aastase Armeenia koondise mängumehe eelmise aasta detsembris 7,5 miljoni euro eest omale.

Konstantin Vassiljevi kodumeeskond Permi Amkar tegi eile väravateta viigi Samara Krõlja Sovetoviga, Eesti koondise keskväljamootor pääses väljakule 76. minutil. Amkar on kogunud nelja vooruga 5 punkti ning asub tabelis üheksandal kohal, Krõlja Sovetov on 2 silmaga 14. real. 

Yura Movsisyani iluvärav