Vaatemängulise kohtumise kangelaseks kerkis Anfieldil ei keegi muu kui Mario Balotelli, kes 83. minutil Spursi kaitsjaid võidujooksus edestas ning Adam Lallana teravale söödule jala vahele sai, suunates palli Hugo Lloris'i seljataha. Väravat Balotelli ei tähistanud.

24-aastasele Balotelllile, kes saabus Liverpooli suve lõpus AC Milanist, oli eilne värav hooaja esimene Inglise kõrgliigas. Viimati oli ta Premier League'is värava löönud 2012. aasta novembris, mil mängis veel Manchester Citys.

Häid uudiseid ründajate osakonnast tuli eilsest mängust Liverpoolile veelgi. Esmakordselt pärast suvel saadud vigastust kuulus meeskonna algkoosseisu Daniel Sturridge, kes hea mängu tegi ja meeskonnale ka penalti teenis. Muide, teisel poolajal, kui Sturridge väljakult lahkus, saatis inglast tugev aplaus, teda asendanud Balotelli võeti vastu aga sootuks negatiivsema tooniga.

Samas Tottenhami mäng püsib jätkuvalt puhtalt Harry Kane'i peal, kes eilegi oli oma meeskonna mõlemas väravas põhitegija - esimese lõi ta ise, teises andis väravasöödu. Novembris esmakordselt Tottenhami algkoosseisu pääsenud Kane on löönud nüüd meistrivõistlustel juba 13 väravat.

Teistes eilsetes mängudes võitis Londoni Arsenal kodus tabeli viimast Leicesterit 2:1, Hull oli kodus 2:0 parem Aston Villast. Queens Park Rangers vältis tänavusel hooajal esmakordselt võõrsil kaotust, alistades 2:0 Sunderlandi. 

Liiga üldseisule tegi eilne tulemus ainult head, sest kolmandat ja seitsmendat kohta lahutab hetkel vaid 3 punkti. Tottenham on 43 punktiga kuues ja Liverpool 42 punktiga seitsmes. Arsenal kerkis 45 punktiga jagama 3. kohta.

Liverpool 3:2 Tottenham (1:1) 
Markovic 15′ Gerrard 53′ (pen) Balotelli 83′ - Kane 26′ Dembélé 61′