Manchester United asus juhtima 19. minutil Robin van Persie väravast. Suurepärase söödu andis hollandlasele karistusalasse Patrice Evra.

Teise poolaja alguses sepistasid Evra ja Vidic Unitedi teise värava, suunates karistuslöögi järel palli peaga väravasse. Kuna viimasena puutus palli Vidic, läks värav tema arvele.

Paar minutit hiljem lõi Liverpool ühe värava tagasi, kui sihile jõudis meeskonna värskeim täiendus Daniel Sturridge, kes sekkus mängu vahetusest. Viigiväravani külalised aga enam ei jõudnud.

Päeva teises mängus suutus Manchester City võõrsil Londoni Arsenali 2:0 üle mängida. Külalismeeskonna väravad lõid James Milner ja Edin Dzeko avapoolajal. Dzeko ei suutnud seejuures mängu alguses ka penaltit realiseerida.

Alates 9. minutist mängis Arsenal Laurent Koscielny eemaldamise tõttu vähemuses. Mäng lõpetati kümme-kümne vastu mängides, sest veerand tundi enne lõppu sai punase kaardi ka Vincent Kompany.

Manchester United edestab nüüd oma lähimat jälitajat Manchester Cityt 7 punktiga. Mängu vähem pidanud Chelsea on 14, Tottenham 15 ja Arsenal juba 21 punkti kaugusel.

Vaata ManU - Liverpool kohtumise väravaid:

Arsenal - Manchester City kohtumise tipphetked: