Kuna väljakukohtunik 73. minutil juhtunud intsidenti ei näinud, pääses juba eelnevalt ühe kollase kaardi saanud ründaja karistuseta. Tagantjärele võidakse aga Suarezile karm mängukeeld määrata.

Teises tänases mängus lõi Tottenham kohtumise lõpus seitsme minuti jooksul kolm väravat ning alistas tiitlikaitsja Manchester City 3:1, esitades kõva väljakutse, et uuel hooajal taas Meistrite Liiga jalgpalli mängida.

Samir Nasri viis küll Manchester City juba 5. minutil juhtima, kuid veerand tundi enne lõppu alustas Londoni klubi võimast tagasitulekut. Seitsme minuti jooksul jõudsid koduväljakul väravani nii Clint Dempsey, Jermain Defoe kui Gareth Bale.

Kui liidril Manchester Unitedil on 81 punkti ja tiitlilootused maha matnud Manchester Cityl teisena 68 silma, siis edasine seis on väga põnev. Järgnevad Arsenal 63 ning ühe mängu vähem pidanud Chelsea 62 ja Tottenham 61 punktiga.

Kolmest Londoni klubist üks jääb uueks hooajaks Meistrite liiga ukse taha, kui just Manchester City hooaja lõpus päris ära ei vaju.

Vaata Suarezi intsidenti:

Vaata Liverpool-Chelsea mängu kokkuvõtet: